Beszámoló a IX. CLOOS - ÓE - DUE Szimpóziumról

26. Hegesztési Konferencia

A Gépipari Tudományos Egyesület Hegesztési Szakosztálya, a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés, és az Óbudai Egyetem 2012. május 10-12. között rendezi meg a 26. Hegesztési Konferenciát és Hegesztéstechnikai Kiállítást az Óbudai Egyetemen (cím: 1034 Budapest, Bécsi út 96/b.).

A Crown International Kft. munkatársa, Bácsi Zoltán műszaki és kereskedelmi vezető is tart előadást a Konferencián, „Lézeres érzékelő technikák tapasztalatai Cloos automatizált alkalmazásokban” címmel”.

Az előadás összefoglalója: A robottechnikai alkalmazások rohamos elterjedése volt megfigyelhető az elmúlt néhány évtizedben. A különböző feladatokra készült hegesztőrobotoknál, az alkalmazott érzékelők mind pontosabb, gyorsabb mérésre, ezáltal mind összetettebb feladat megoldására tették alkalmassá ezen berendezéseket. Az előadás egy rövid történeti áttekintés után, két hazai berendezést mutat be, az ott alkalmazott lézerérzékelők gyakorlati tapasztalatait összegzi, valamint e terület fejlesztési irányait ismerteti.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This