A hónap nyertese: Cloos Qineo Champ NC

A hónap nyertese: Cloos Qineo Champ NC

Továbbra is zajlik a Hónap nyertese játékunk, melynek kapcsán számítunk a hírlevél olvasók aktív részvételére.
Az Önök szavazatai határozzák meg, hogy a következő hónapban, a Crown International Kft. termékpalettájából mely termékhez vagy szolgáltatáshoz juthatnak kiemelten kedvező áron és feltételekkel.

Érdemes szavazatot küldeni, mert a voksolók között CLOOS ajándékcsomagot sorsolunk ki. Nincs más teendőjük, mint válasz e-mailben (marketing@cloos.hu) megküldeni a szavazataikat.

December hónapban holtversenyben 2 nyertesünk született: Cloos QINEO®QinTron és Cloos QINEO®Champ

Tekintse át részletes tájékoztatónkat!

Cloos Qineo Champ NC: csúcsminőségű, huzalelektródás, szekunderinverteres, impulzusos, hegesztő-áramforrás, levehető huzalelőtolóval.

A QINEO Champ gépcsalád a Cloos csúcsfejlesztésű áramforrása elsősorban huzalelektródás védőgázos (MIG/MAG) egyenáramú és váltóáramú impulzusos ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás ívhegesztésre (MMA) és érintéses gyújtású, egyenáramú védőgázos volfrámelektródás ívhegesztésre (Lift-TIG DC) is. Az áramforrások vékony, közepes, és vastag lemezekhez alkalmazhatóak (kb. 0,5 – 20 mm). A gépet kézi, automata és robotos alkalmazásokhoz tervezték, bármely fémes alapanyag hegesztéséhez. A hegesztőgéppel lehetőség van két áramszint folyamatos változtatásával (Duo Pulse) hegeszteni.

A gépcsalád áramforrásai két nagyságban állnak rendelkezésre: 450 és 600 A-es áramforrások, 60%-os bekapcsolási idő mellett, 40 °C-on mérve. A mikroprocesszoros vezérlésű, szekunderinverteres (kaszkádos) áramforrású hegesztőgépeknél a hegesztési paraméterek fokozatmentesen állíthatóak. A modulrendszerűen kialakított gépcsalád egységei a felhasználó igénye szerinti kiépítést tesznek lehetővé, azaz az elvégzendő feladathoz szükséges részegységeket tartalmazza a hegesztésre kész berendezés. Így optimális kiépítésű hegesztőgép áll a felhasználó rendelkezésére. Nagyobb terhelés alkalmazásakor a hűtésre az áramforrással egybeépített vízhűtő egység, vagy külön az áramforrás alá szerelhető külső vízhűtő egység használata javasolt. A berendezés lábakon álló, azaz fixen telepített, vagy kerekekkel szerelt változatban rendelhető. Mobil kialakítás esetén rendelhető előre normálméretű elforduló kerék, vagy a könnyebb mozgathatóság érdekében nagyobb kerékkel is. Nagyobb porszennyezésű üzemek esetén javasolt a szellőzőnyílásokba illeszthető porszűrő alkalmazása, ami a gép belsejét védi a bejutó por ellen.

A külső huzalelőtoló egység és az áramforrás közé összekötőkábelre van szükség. Az egyszerűbb kialakítású, spirál gégecsöves összekötőkábel 1.8, 5, 10 és 15 m-es hosszban kapható. Ezt a megoldást olyan munkahelyekre javasoljuk, ahol az összekötőkábelt felszerelik, rögzítik, így védik meg a sérüléstől. A nagyobb védelmet biztosító gumi védőtömlős kialakítású összekötőkábelek az előző hosszakon túl 20 és 25 m-es hosszban állnak rendelkezésre.

Huzalelektródás védőgázos ívhegesztéshez (MIG/MAG) kétféle huzalelőtoló áll rendelkezésre, melyet az igénybevétel alapján érdemes kiválasztani.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This