Bemutatkozik a Wiki-SCAN

Bemutatkozik a Wiki-SCAN

A hordozható minőségellenőrző rendszer

A hegesztési folyamataink optimalizálása érdekében először tisztában kell lenni az eljárásokban rejlő lehetőségekkel, hogy nap mint nap jó minőségben tudjunk termelni még változatos ipari igény esetén is. A minőségellenőrző rendszerek segíthetnek az eredmények számszerű meghatározásában. A folyamat optimalizálása után a rendszer bevethető az aktuális munka minőségének vizsgálatára.

A WiKi-SCAN egy új, a piacon egyedülálló, kézi, vagy akár robotra is felszerelhető, vezeték nélküli minőségellenőrző berendezés, amely a hegesztett varratokat vizsgálja. A rendszer a varratok és illesztések letapogatására 3D-s lézeres technikát használ, mellyel nagypontosságú mérési adatokat szolgáltat a hegesztett kötések paramétereiről. Az eredmények automatikusan összevetésre kerülnek a berendezésben tárolt etalonokkal így gyorsan fény derülhet arra, hogy a munka hozta-e a kívánt minőséget (GO/NO-GO visszajelzés). A WiKi-SCAN-nel különféle varrattípusokat ellenőrizhetünk, valamint megvizsgálhatunk olyan kritikus paramétereket mint a gyökhézag, a leélezés, a leélezés szöge, szélbeégés, varratdudor vagy akár a nem megfelelő munkadarab-párosítás.

Az eszköz a hibákat automatikusan jelzi, amik lefényképezhetőek és akár szöveges feljegyzések is csatolhatóak. Az adatokat belső tárhelyen megőrzi, hogy később PC-vel szinkronizálva egyszerűen jelentés készülhessen a hegesztett munkadarabokról.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This