CleanSpace légzésvédők

Dolgozzon hatékonyan és kényelmesen P3/TM3 védelem mellett!

A CleanSpace a legjobb lehetőség a légzésvédő maszkok körében, kényelme és az egygombos megoldásából adódó egyszerűsége miatt. A szűrési hatékonysága 99,97% 0,3 mikron vagy annál nagyobb részecskék esetén. Véd a gőzök, füstök, ködök, porok és radionuklidok ellen. Ideális szűrést biztosít ólom, azbeszt és biológiailag veszélyes anyagok esetén is. Kombinált gázszűrők szintén elérhetők a termékhez.

BIZTONSÁGOS: a minősített légzőkészülék HEPA szűrővel (99,97 %-os leválasztási fok) maximális védelmet biztosít. A berendezés folyamatos működési ideje akár a 8 órát is elérheti.

KÉNYELMES: könnyű, kényelmes viselet. Nincsenek felesleges pántok és nehéz akkumulátorok. Díjnyertes design és pehelysúlyú súlyú kialakítás (az alap egység kevesebb, mint 500g) Lítium-polimer bázisú akkumulátor biztosítja a friss levegőt egy teljes műszak idejéig.

OKOS: szívós, megbízható, költséghatékony; nincs szervizelési és fenntartási költség, valamint könnyen tisztítható; Egyszerű, egygombos rendszer; A CleanSpace kompakt dizájnja kompatibilitást biztosít egyéb biztonsági eszközökkel (hegesztőpajzs, hegesztőkámzsa).

Részletek: CleanSpace2, CleanSpace Ultra, CleanSpace Ex

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 30 297 8730 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához (elküldés nélkül) kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

CleanSpace légzésvédők
füstelszívás - letölthető e-book
i

CleanSpace ismertető

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

Pin It on Pinterest

Share This