Cloos az EuroBLECH 2016-on

Cloos az EuroBLECH 2016-on

SOKSZÍNŰ TECHNOLÓGIÁK TÖKÉLETES KIVITELBEN

EuroBLECH 24. Nemzetközi Lemezmegmunkálás-technológiai Vásár
2016. október 25-29 │ Hannover, Németország

Szeretné a Cloos szervezésében meglátogatni az idei EuroBLECH 24. nemzetközi szakkiállítást? A világ legnagyobb fémlemez-megmunkálási vására, mely kétévente kerül megrendezésre, idén október 25-29. között lesz Hannoverben, Németországban.

Mindenki jelen lesz, akit a fémek világa érdekel, vagy a fémmegmunkálás területén dolgozik.

Euroblech 2016

A világ minden tájáról érkeznek gép-, szerszám-, nyersanyag-, és szoftvergyártók legújabb fejlesztéseikkel. „A lemezmegmunkálás új generációja” névre keresztelt vezértéma a digitalizálásra és az intelligens gyártási rendszerek elterjedésének tendenciájára utal. A szakma nagyágyúi reprezentálják magukat, eddig 40 országból összesen 1 410 kiállító regisztrált köztük a Cloos is. (13-as pavilon, E49-es stand). Ez az esemény úgy ismert mint a vezető nemzetközi szakmai kiállítás és az iparág trendmérője. A Cloos cég számos újdonságot és tovább fejlesztést mutat be a kézi és automatizált hegesztés területéről. Mint prémium gyártócég, a Cloos optimális robot- és hegesztéstechnológiát ajánl egy kézből.

 

Innovativ eljárások az optimális hegesztési eredményekért

A középpontban a sokrétű hegesztési eljárások állnak különböző anyagokhoz és munkadarabokhoz a 200 m2-es standon. Vékony-, vagy vastag alapanyag, alumínium vagy acél, kézi vagy robotizált – minden igényhez illeszkedő hegesztési eljárás. Az EuroBLECH kiállításon először mutatja be a Cloos az új hegesztési eljárást, a Root Penetration Control-t (RPC). A szabályozott rövidíves eljárás a különleges és egyedi igényekre alkalmas, csővezetékgyártáshoz, gyökhegesztéshez vagy vékonylemezekhez. Az RPC eljárás stabil, fröcskölésmentes ívet ad, amely nem érzékeny a külső hatásokra. A kis hőbevitel csökkenti az energiaigényt és az elhúzódásokat, ezáltal csökkentve az utómunkálatok költségeit is.

 

Új Tandem-hegesztési funkciók a hatékony hegesztésért

Új funkciókkal jelentkezik a Cloos robotos Tandem eljárás. A Tandem hegesztésben a Cloos 1996 óta világpiacvezető és folyamatosan fejleszti tovább ezt az eljárást is. Világszerte több ezer Cloos Tandem-hegesztő berendezés van alkalmazásban. Az új szinergia-jelleggörbék lehetővé teszik a magas leolvadási teljesítményt és ezáltal nagyobb hegesztési sebességeket. Ráadásul egyszerűsíti a programozás új robotos funkcióit –a huzalorientáció vektor funkcióval  a robot felismeri a hegesztőpisztoly pozícióját és a hegesztés irányát automatikusan, ami a programozási igényt tovább csökkenti.

Értékes áramforrások a sokrétű alkalmazásokhoz

A kiállításon a kézi hegesztő bemutatóhelyeken a szaklátogatók a Qineo alap- és prémium modellek széles választékának gyakorlati bemutatóin vehetnek részt. Többek között az új GLW 502 típus és az új Qintron Pulse impulzusos gépek lesznek láthatóak, és a Qineo Pulse, mely teljesítményben erős multi-eljárásos hegesztőgép sokrétű alkalmazási lehetőségeket kínál optimális hegesztési tulajdonságokkal, de ugyanúgy megtekinthető lesz a komplex feladatok teljesítésében élen járó High-Tech Qineo Champ áramforrás is.

Euroblech Qineo

Ipari alkalmazásokra fejlesztett értékes QINEO áramforrások

Euroblech - QIROX

QIROX – minden automatizált hegesztési és vágási feladatra kínál megoldásokat

Egyedi automatizált megoldások minden iparágban

A QINEO hegesztőgépek mellett a Cloos saját QIROX robotjait, pozicionálóit, készülékeit fejleszti, melyekkel a felhasználók az egyre növekvő kihívásokat teljesíteni tudják. A termékpaletta az egyszerű kompakt rendszerektől a komplex gyártósorokig terjed, melyek alkalmasak akár egyedi munkadarabok azonosítására a ki- és berakodási folyamatoknál.

Robot- és hegesztéstechnológia egy kézből

1919 óta a Carl Cloos Schweisstechnik GmbH a vezető hegesztéstechnikai cégek közé tartozik. Világszerte közel 750 munkatársával többek között az acélszerkezet gyártás, a nehézgépipar-, vasúti járműipar, energia-, autó-, agráripar számára hegesztő- és robottechnikai gyártómegoldásokat kínál. A modern QINEO áramforrások nagyszámú eljárásváltozatokkal, a kulcsrakész QIROX robotrendszerek és technológiák fejlesztésével és gyártásával a CLOOS az egyedi vevői igényeket szolgálja.

Ha szeretné meglátogatni az EuroBLECH 24. Nemzetközi Lemezmegmunkálás-technológiai kiállítást, keressen fel minket telefonon vagy e-mailben.

Megfelelő számú jelentkező esetén csoportos utazást szervezünk.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This