Cloos Club évzáró 2012

Cloos Club évzáró 2012

A 2011. év végén megalakult Cloos Club 2013. január 30-án tartotta a 2012-es év évzáró összejövetelét, az Óbudai Egyetem Bánki karán. Visszatekintettünk az elmúlt év szakmai rendezvényeire, tevékenységeire. Majd áttértünk a 2013-as évre tervezett események ismertetésére.

Az idei év kiemelt rendezvénye a 2013. március 28-án, csütörtökön, az Óbudai Egyetem Bánki Karán lebonyolításra kerülő, IV. Cloos-OE Szimpózium lesz. Az elhangzó előadásokat három blokkra osztva tervezzük, a Cloos, az Egyetem, és a hazai hegesztési szakma felkért, neves szakemberei aktuális témákban készülnek a rendezvényre.

  1. május 28-31. között kerül megrendezésre a Mach-Tech, amin a Cloos is jelen lesz az újdonságaival.

Európa legnagyobb, négyévenként megrendezésre kerülő hegesztési szakkiállítása a Schweissen und Schneiden 2013. szeptember 16-21. között várja a magyar szakemberek látogatását is Essenben. Erre a kiemelkedő eseményre, a tavalyi Haiger-i utunk sikerére alapozva, a Cloos Club is szervez majd szakmai utat, amelyre már előzetesen lehet is jelentkezni.

Egyúttal felhívtuk a figyelmet a hazai fontosabb szakmai eseményekre is. Sok szakmai eseményt tartalmazó év elé nézünk idén, jó tervezést igényel a hegesztési szakemberektől a mind több rendezvényeken való részvétel.

Mostanában sok tagunk érdeklődött a hegesztőgépek, berendezések különféle vizsgálatairól, ezek tartalmáról, a vizsgálatok gyakoriságáról és, hogy kik végezhetik el ezeket a vizsgálatokat. Ezért tűztük napirendre a hegesztő munkaeszközök ellenőrzésinek jogszabályi hátterét. Áttekintettük a különféle vizsgálatokat, azok műszaki tartalmát, továbbá röviden azt, hogy milyen elvárásokat támasztanak a jogszabályok a vizsgáló személyzettel szemben.

A Cloos Club összejövetele jó hangulatú, baráti beszélgetésekkel zárult, amelyen az előzőeken kívül megvitattuk a hegesztőgépek validálását is. A résztvevő felhasználók megosztották egymás között tapasztalataikat a különféle vizsgálatokról, ellenőrzésekről, azok eltérő műszaki tartalmáról, és a cégüket ért ellenőrzések során tapasztalt eltérő követelményekről, értékelésekről.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This