A hónap nyertese: Cloos QINEO® Pulse NC

A hónap nyertese: Cloos QINEO® Pulse NC

Cloos Qineo Pulse NC – ipari, huzalelektródás, szekunderinverteres, impulzusos hegesztő-áramforrás, levehető huzalelőtolóval


Változatosság és pontosság:
ezek azok a nélkülözhetetlen feltételek, melyekkel egy impulzusos ívhegesztő áramforrásnak rendelkeznie kell. A  következő pár sorban bemutatjuk az ár-érték arányban is kimagasló Cloos QINEO® Pulse hegesztőgépet.

Cloos QINEO® Pulse gépcsalád tagjai elsősorban huzalelektródás védőgázos impulzusos (MIG/MAG)  ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás ívhegesztésre (MMA), és kezelőpaneltől függően érintéses gyújtású  egyenáramú védőgázos volfrámelektródás ívhegesztésre (Lift-TIG DC) is. Az áramforrások vékony, középes, és vastag lemezekhez alkalmazhatóak (kb. 1,5 – 20 mm). A gépet kézi és automatizált alkalmazásokhoz tervezték, a következő anyagok hegesztéséhez: acél és ötvözetei; CrNi anyagok, alumínium és ötvözetei, réz alapú anyagok. A hegesztőgéppel lehetőség van  Duo Pulse funkció beállításával hegeszteni.

A gépcsalád áramforrásai három nagyságban állnak rendelkezésre: a 350, 450 és 600 A-es áramforrások, 60%-os bekapcsolási idő mellett, 40 °C-on mérve. A mikroprocesszoros vezérlésű, szekunderinverteres (kaszkádos) áramforrású hegesztőgépeknél a hegesztési paraméterek fokozatmentesen állíthatóak. A modulrendszerűen kialakított gépcsalád egységei a felhasználó igénye szerinti kiépítést tesznek lehetővé, azaz az elvégzendő feladathoz szükséges részegységeket tartalmazza a hegesztésre kész berendezés. Így optimális felépítésű hegesztőgép áll a felhasználó rendelkezésére.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This