Gondjai támadtak a füsttel?

Gondjai támadtak a füsttel?

A hegesztés és rokon eljárásai során fellépő emisszió veszélyes anyagokat tartalmazó füst rendkívül káros az egészségre! Az ember légzőszervei kiváló képességekkel rendelkeznek a por kiválasztására, 5-10 µm részecske méret fölött. Az ilyen méretű részecskék, fennakadnak az orr, a torok és a hörgők nyálkahártyáján, és onnan kiürülnek. A kisebb méretű részecskék bejutnak a tüdő léghólyagocskáiba, a véráramba kerülnek és a véredények falán átdiffundálva lerakódnak a testben. A rozsdamentes acélok hegesztése különös figyelmet igényel. A hegesztési füstben gyakran előfordul a rákkeltő nikkeloxid és előfordulhat a szintén rákkeltő króm (VI)-oxid is. Belégzésük következménye lehet asztma, illetve amennyiben hosszú időn át vannak ilyen füstnek kitéve akár rák is.

Még nem gondoskodott a megfelelő védelemről? Erre a problémára nyújt megoldást a légtechnikai intézkedés. Több variáció közül lehet választani. Olyan légtechnikai, légkezelési megoldásokat mutatunk be, amelyek a hegesztési füst befogásán és szűrésén alapulnak. Tiszta megoldások, eltérő munkakörülményekhez ez a KEMPER! Az egészségmegőrzés mellett pénzt is megtakaríthat. Kevesebb a javítási költség, jobb minőségű és állapotú gépek, kevesebb kiesés, nagyobb üzembiztonság!

Keressen fel minket és egy személyre szóló tanácsadással hívjuk vissza Önt. Amennyiben érdekli a VII. CLOOS-ÓE Bánki Kar Szimpóziumon a KL-Systemtől Majoros Zsolt tolmácsolásában ezzel kapcsolatban elhangzott előadás anyaga, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és megküldjük Önnek!

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This