Beszámoló a IX. CLOOS - ÓE - DUE Szimpóziumról

III. Cloos-OE Szimpózium

Kedves Olvasó!

Az első Cloos Szimpóziumot 2009-ben rendeztük, melynek a jubileumi jelző szerepelt a megnevezésében, mert 2009-ben volt 90 éves a Carl Cloos Schweisstechnik GmbH. A tavalyi második Szimpózium után, idén ismét kerek évfordulókhoz érkeztünk: idén 20 éves a Crown International Kft., ami 15 éve a Cloos Magyarország-i kizárólagos képviseletét látja el. Az ezt megelőző időben az osztrák Cloos képviselet részeként Dr. Dulin László képviselte Magyarországon a Cloost, aki a Szimpózium első előadását fordította magyarra.

2012. április 5.-én, rendeztük meg a III. Cloos-OE Szimpóziumot az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán, a Népszínház utcai egyetemi tömbben. A Szimpóziumot a házigazda, az Óbudai Egyetem részéről Dr. Gáti József kancellár nyitotta meg, és vezette le.

Mivel egész napos rendezvénnyel vettük igénybe a Szimpózium résztvevőinek idejét, finom, kiadós ebéden láttunk vendégül mindenkit.

Ebéd után az Egyetemen telepített legújabb Cloos hegesztőrobotot mutatta be Végh Sándor (Crown International Kft.) az érdeklődőknek kiscsoportos formában. Kihangsúlyozta a legújabb fejlesztésű robot újdonságait, fő jellemzőit. Végül egy kis gyakorlati bemutatót tartott a robotos hegesztésből.

A robotos bemutató ideje alatt Pálinkás László hegesztőmérnök, a résztvevők kérdésein alapuló előadást tartott a Cloos hegesztőgépekről és beállításukról; helyükről és szerepükről a hegesztéstechnológiában, minőségbiztosításban, az ívszabályozásokról, valamint a Cloos hegesztőgépek validálásáról.

III. Cloos-OE Szimpózium 1.
III. Cloos-OE Szimpózium 2.
III. Cloos-OE Szimpózium 3.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This