Beszámoló a IX. CLOOS  - ÓE - DUE Szimpóziumról

IX. CLOOS-ÓE-DUE Szimpózium beszámoló

Ez évi szimpóziumunknak ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem adott otthont.

Az új helyszín lehetőséget nyújtott a járműiparban használt, bevonatos lemezekre is alkalmazható hegesztő robot bemutatására is, amely konzorciumi együttműködő partnerünkkel, a Ferropan Építő Kft-vel és a Dunaújvárosi Egyetem – dr. Palotás Béla szakmai vezetésével egy Kutatás-Fejlesztés-Innovációs pályázat – Széchenyi 2020 program keretében – valósult meg.

A tulajdonos beszéde

A szimpóziumon olyan partnereink tartottak előadást, akik élvonalbeli cégek, és tapasztalataik átadásával, eredményeik ismertetésével valamint újdonságokra való figyelemfelhívással járultak hozzá a szakmai gyarapodáshoz.

Fogadópult

A gyakorlati bemutatók sem maradtak ki a programból, amelyekhez váltott csoportokban csatlakozhattak. A kézi hegesztésnél a résztvevők megtekinthették az RPC (root penetration control – Cloos szabályozott gyökhegesztő) eljárást, illetve ezúttal egy robotos hegesztési bemutatót is megtekinthettek.

kötetlen beszélgetés 2
Egyik előadónk
másik előadónk
kötetlen beszélgetés 1
bűvész műsora 1

A szimpózium zárásaként – ahogy eddig minden évben – idén is egy meglepetésporgrammal kedveskedtünk. Ezúttal egy bűvész varázsolt önfeledt pillanatokat a vendégeink számára.

kötetlen beszélgetés 2
bűvész műsora 3

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This