Karbantartás

A rendszeres karbantartás, felülvizsgálat és javítás megnöveli a gépek élettartamát, minimálisra csökkenti a váratlan meghibásodások lehetőségét és mindezek által nagyobb működési biztonságot nyújt a Megrendelőnek. CLOOS berendezések esetén a garanciális időszak alatti kötelező karbantartásokat kizárólag a szakszerviz végezheti. Szerviztechnikus kollégáink a CLOOS gyár által kiképzett szakemberek.

A hegesztő áramforrások karbantartásának gyakorisága (kéthavi, negyedéves, féléves) a felhasználás intenzitásától és az üzemi körülményektől függ. A hegesztőgépek egyes egységei, mint például a huzalelőtolói és pisztolyai a használat intenzitása szerint kopnak, egyes tartozékaik elhasználódnak. CLOOS hegesztőrobotok esetében az első 1000 órás karbantartást követően 5000 óránként, vagy évente kell elvégezni a karbantartásokat. A rendszeres karbantartási munkák elvégzésével, a hegesztőrobotok ás hegesztőgépek hosszú ideig, jó minőségű munkavégzéssel és megelégedéssel használhatók. Szervizünk márkafüggetlenül vállalja kézi hegesztőáramforrások karbantartását.

A füstelszívó berendezések karbantartása igen fontos élettartamuk meghosszabbítása és a megfelelő minőségű levegő érdekében. A bennük lévő szűrők tisztítása, cseréje használattól függően elengedhetetlen optimális működésükhöz. KEMPER elszívóink esetében 1600 óránként a rendszer jelzést is ad a karbantartás esedékességéről.

karbantartás

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 30 297 8730 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás - letölthető e-book

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This