Tisztelt Ügyfeleink/Partnereink!

A jelenleg a világban zajló új koronavírus járvány terjedésének megfékezéséért illetve munkatársaink egészségének megóvása érdekében cégünknek is döntéseket kellett hoznia.

Fontos, hogy tisztában legyenek azzal, hogy a Crown International Kft. továbbra is azt a célt tűzi ki maga elé, hogy a helyzethez képest maximálisan kiszolgálja Önöket és biztosítsa partnerei számára a problémamentes termelést, figyelembe véve az Önök szabályzásait is.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az Önöket érintő legfontosabb határozatainkat, illetve lentebb megtalálják a CLOOS hivatalos közleményét is.

A Crown International Kft. teljes közleményét ide kattintva tudják elolvasni.

Közlemény részlet:

 

„Cégen belül nagyrészt átállunk home office rendszerre, informatikailag felkészültünk erre: a személyes kapcsolattartásokat csökkentjük, a belső óvintézkedéseket megtettük, budapesti székhelyünkön és nagytarcsai fióktelepünkön állandó ügyeletet tartunk.

 

Szerviz: az egészségügyi óvintézkedések szigorú betartását várjuk el munkatársainktól. Kérjük, hogy helyszíni kiszállás esetén Önök is tartsák be, tartassák be kollégáikkal is a megelőző intézkedéseket: kézfogás mellőzése, minimum 1-1,5 méter távolság, közös érintkezési pontok fertőtlenítése stb. Kisebb üzemzavarok esetén törekszünk telefonos hibaelhárítással  mielőbb megoldani a problémákat.

Alkatrészellátás: A Cloos részéről egyelőre zavartalan az alkatrészellátás, közúti szállítmányozásban jelenleg nincsenek korlátozások, ezért jelenleg tudjuk biztosítani a kopó fogyó- és pótalkatrészek beszállítását. Azonban a termelésük biztosítása érdekében elővigyázatosságból azt javasoljuk, hogy vizsgálják felül raktári készleteiket és szükség esetén adják le rendeléseiket írásban mielőbb.

Karbantartások, érintésvédelmi, munkabiztonsági vizsgálatok, validálás: Nyilvántartásunkban felülvizsgáljuk a szerződéses partnereink kötelező éves vizsgálatainak érvényességi ideit és felvesszük a kapcsolatot azokkal, akiknél a közeljövőben szükséges a vizsgálatokat elvégezni a további zavartalan termelés és a jogszabályi megfelelőség érdekében.  Várjuk partnereink visszajelzését az ütemezéssel kapcsolatban.

Folyamatban levő projektek, ügyek: A folyamatban levő ügyeinket is sajnálatos módon befolyásolhatja, hátráltathatja a kialakult helyzet, mint például a német kollégák Magyarországra utazása, egyéb fennakadások – egyedileg kezeljük.”

A CLOOS hivatalos közleményének fordítása:

A CLOOS angol nyelvű közleményét ide kattintva tudják elolvasni.

„Kedves Hölgyem/Uram!

A új koronavírus járvány az egész világot sújtja. A jelenlegi helyzetben mindannyian komoly kihívásokkal nézünk szembe.

Munkavállalóink, ügyfeleink és üzleti partnereink egészségének védelmében és a vírus terjedésének lelassítása érdekében kiterjedt óvintézkedéseket tettünk. Ezekről március 17-én adtunk ki közleményt.  Az ügyfeleink részére március 18-án küldtünk pontos tájékoztatót a jelenlegi helyzetről és a cégen belüli intézkedésekről.

Az alábbi lépéseket tettük meg a munkatársaink és ügyfeleink védelmében.

  • Töröltünk minden halasztható külső látogatást és üzleti utat.
  • A hegesztő rendszerek üzembe helyezésének időpontjait egyedileg ellenőriztük és pontosítottuk ügyfeleinkkel.
  • A munkatársaink lehetőség szerint otthonukból végzik el a munkájukat.
  • Több független csapatot állítottunk fel az operatív üzlet biztosítása érdekében.
  • Fix munkavállalói csapatokat hoztunk létre a gépipar gyártócsarnokaiban.
  • A két műszakot minél jobban elkülönítettük, szétválasztottuk a berendezéstechnika területén, hogy csökkentsük a közöttük lévő kapcsolatok, érintkezések számát.
  • A CLOOS étkezdét bezártuk és belső kézbesítési szolgáltatást hoztunk létre az alkalmazottak számára.
  • Minden képzést április végéig visszavontunk.
  • Április végéig beszüntettük a személyes megbeszéléseket Haigerben; ehelyett online videókonferencia keretein belül intézzük a céges megbeszéléseket, tárgyalásokat.

A kivételes körülmények ellenére egy dolog egyértelmű:

A szolgáltatási és értékesítési csapataink valamint a személyes kapcsolattartóink továbbra is az Önök állnak rendelkezésére.

Bízhatnak benne, hogy továbbra is minden kérdést megválaszolunk és megoldunk minden felmerülő problémát, a lehetőségek szerint telefonos és digitális kommunikációs csatornákra támaszkodva.

A vírus terjedésének lassítását célzó intézkedéseink mellett a szállítási határidők betartása is kiemelten fontos számunkra.

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a hegesztőgépeket és hegesztő robotrendszereket időben adjuk át Önöknek,  valamint, hogy az alkatrész- és szervizellátás is zavartalan legyen.

Minden jót kívánunk Önnek és családjának! ’’

 

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This