Közlemény

Közlemény a Koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Partnereink!

Mint Önök előtt is ismert, 2020. március 4-én igazoltan Magyarországon is megjelent az új koronavírus, az azóta eltelt időszak hírei arról tanúskodtak, hogy elhúzódó járványra számíthatunk.

A Kormány 40/2020. (III. 11.) veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló Korm. rendelet az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A Crown International Kft. társadalmi felelősségének tudatában és mindnyájunk biztonsága érdekében a veszélyhelyzet csökkentése érdekében belső intézkedéseket érvényesítettünk, válságstábot hoztunk létre   – munkatársaink, partnereink, honfitársaink egészségének megóvását kiemelt fontossággal kezeljük.

Fentiek értelmében töröltük tavaszi rendezvényeinket, többek között a XI. CLOOS-ÓE Szimpóziumot is.

Mindemellett a lehetőségekhez képest minden erőnkkel igyekszünk biztosítani partnereink számára a zökkenőmentes termelést, figyelembe véve az Önök szabályzásait is.

Cégen belül nagyrészt átállunk home office rendszerre, informatikailag felkészültünk erre: a személyes kapcsolattartásokat csökkentjük, a belső óvintézkedéseket megtettük, budapesti székhelyünkön és nagytarcsai fióktelepünkön állandó ügyeletet tartunk.

Szerviz: az egészségügyi óvintézkedések szigorú betartását várjuk el munkatársainktól. Kérjük, hogy helyszíni kiszállás esetén Önök is tartsák be, tartassák be kollégáikkal is a megelőző intézkedéseket: kézfogás mellőzése, minimum 1-1,5 méter távolság, közös érintkezési pontok fertőtlenítése stb. Kisebb üzemzavarok esetén törekszünk telefonos hibaelhárítással  mielőbb megoldani a problémákat.

Alkatrészellátás: A Cloos részéről egyelőre zavartalan az alkatrészellátás, közúti szállítmányozásban jelenleg nincsenek korlátozások, ezért jelenleg tudjuk biztosítani a kopó fogyó- és pótalkatrészek beszállítását. Azonban a termelésük biztosítása érdekében elővigyázatosságból azt javasoljuk, hogy vizsgálják felül raktári készleteiket és szükség esetén adják le rendeléseiket írásban mielőbb.

Karbantartások, érintésvédelmi, munkabiztonsági vizsgálatok, validálás: Nyilvántartásunkban felülvizsgáljuk a szerződéses partnereink kötelező éves vizsgálatainak érvényességi ideit és felvesszük a kapcsolatot azokkal, akiknél a közeljövőben szükséges a vizsgálatokat elvégezni a további zavartalan termelés és a jogszabályi megfelelőség érdekében.  Várjuk partnereink visszajelzését az ütemezéssel kapcsolatban.

Folyamatban levő projektek, ügyek: A folyamatban levő ügyeinket is sajnálatos módon befolyásolhatja, hátráltathatja a kialakult helyzet, mint például a német kollégák Magyarországra utazása, egyéb fennakadások – egyedileg kezeljük.

Bármilyen további központi korlátozás módosíthatja a fentieket, arról újabb értesítést küldünk.

Kérjük szíves visszajelzésüket, hogy cégüknél az elkövetkezendő időszakra milyen intézkedéseket foganatosítanak, termelésüket miben tudjuk támogatni, mi az, amire igényt tartanak és mi az, amire nem.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt munkatársaink és az Önök egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt intézkedéseink megértését és együttműködésüket kérjük.

 

Crown International Kft.

Makk Piroska

Tulajdonos-Ügyvezető

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This