Magneto folyadékszűrő

mágneses elválasztó, mágneses részecskeszűrő

esztergáláshoz

Magneto olajszűrő

Alkalmas fémmegmunkálási folyamatokat végző szerszámgépekhez, a rendszer percenként 15-260 liternyi, 40°C hőmérsékleten 20° cSt viszkozitású tiszta vagy emulziós olaj szűrésére képes.

A szűrési szintet a választott szűrőszövet anyaga határozza meg 10 és 50 mikrométer között. A szűrőszövet alkalmazása igen magas szűrési szintet tesz lehetővé, nagyon alacsony kezdeti költségek mellett.

 

Működési elv

A szennyezett hűtőfolyadék az elosztóvályún át kerül a szűrőbetétre, amely leköti a szilárd szennyező részecskéket (port és fémforgácsot), majd a tiszta folyadékot a gyűjtőtartályba engedi. A különböző méretű lyukakkal fedett szennyezőanyag csúszdán végighaladva a folyadék a csúszda alján gyűlik össze, így a szennyeződés lerakódik az alsó részen.

A szűrőszövet anyaga és a lerakódott szennyeződés által képzett felületi réteg együttesen rendkívül jó szűrési hatásfokot tesz lehetővé, szűrőbetét megtakarítás mellett. A szűrőbetét folyamatosan gyűjti a szennyeződést, majd megtelik. Ekkor a folyadék már nem képes áthaladni a szűrőmédián, megemelkedik a szintje, ezzel megemelve az úszót, amely aktiválja a mikrokapcsolót.

Aktiválás után a kapcsoló beindítja a szűrőbetét cseréjének folyamatát: a megtelt régi helyére új kerül. A megszűrt folyadék egy tartályba kerül, majd egy szivattyú visszaszállítja a munkagépbe.

Magneto folyadékszűrő

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás - letölthető e-book

Műszaki adatok

Magneto műszaki adatok 1
Magneto műszaki adatok 2

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This