Serie DMD folyadékszűrő

mágneses elválasztó, mágneses részecskeszűrő

megmunkálóközpontokba, ipari gépek tisztításához, hegesztéshez stb.

Serie DMD  olajszűrő

Ez a rendszer 40° C hőmérsékleten 20° cSt viszkozitású, mágneses részecskéket tartalmazó olajat képes tisztítani.

A forgó mágneslemezek üzemeltetési költsége nagyon alacsony, nincs bennük kopó/fogyó alkatrész, és lehetővé teszik a szelektív hulladékgyűjtést.

 

Működési elv

A hűtőfolyadék (a mágneslemezekre kötött leeresztőcsövön át) a munkagépből a szűrő tartályába kerül, ahol a mágneslemezek vannak.

Ezek kivonják a fémrészecskéket, a megtisztított olaj pedig egy másik tartályba érkezik, majd visszaszivattyúzva a gépbe kerül.

A mágneslemezek által gyűjtött fémrészecskéket az állítható iszapcsúszda egy hulladékgyűjtő tartályba továbbítja.

Serie DMD mágneses folyadékszűrő

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás - letölthető e-book

Karbantartás

A szűrőegységek maximális hatásfokának megőrzése érdekében, rendszeres karbantartást kell végezni.

Minden munkaciklus végén
DETEX és DECOM: Szemrevételezéssel ellenőrizze az úszó és szonda állapotát: távolítsa el az esetleges sárlerakódást, és tiszta hűtőfolyadékkal tisztítsa meg az úszót és a szondát. Győződjön meg arról, hogy a távolság a szövet széle és a szennyezett hűtőfolyadék szintje között nem kevesebb, mint 15-20mm. Szükség esetén igazítsa meg a szondát annak elkerülése érdekében, hogy a szennyeződés a tiszta folyadékot tartalmazó tartályba essen.

DEMAG és DECOM:Távolsítsa el az esetleges sárlerakódást a mágneses lemezek kaparópengéjéről, majd tisztítsa meg hűtőfolyadékkal a lemezeket és az iszapleeresztőt.

Tervezett karbantartás
Minden modellnél: az állandó kenésű végtelen csavar nem igényel külön karbantartást, elég a külső burkolat megtisztítása. Folyadékszivárgás esetén ellenőrizze az egységet és cserélje a hűtőfolyadékot, ha szükséges.

DETEX és DECOM:a teljesítmény maximalizálása érdekében rendszeresen ellenőrizze a szövettovábbító szalag feszességét.Ha a kötény négy sarka és a kettős vezérlőlánc alsó oldala közti távolság a kezelési utasításban megadott intervallumon kívül esik, állítsa be újra a szövettovábbító szalagot.

Szövettekercs cseréje: a tisztító leállítása nélküli gyors tekercscseréhez elegendő, ha kiveszi a használt tekercset a tartóból, mielőtt teljesen kifogyna. Tegye a szűrő külső borítására, az új tekercset pedig helyezze a tartóba.Ezután ragassza az új tekercs elejét a régi végéhez.

DEMAG és DECOM: rendszeres időközönként ellenőrizze a Demag lekaparópengéjét. A penge és a lemezek között 0.2-0.5mm hézagnak kell lennie. A használat során a penge kopik és a hézag megnő, ez az egység hatásfokának csökkenésével jár. Ekkor a hézag visszaállításához készítsen új befogófuratokat a pengének a mágneslemezekhez való közelebb helyezéséhez, majd igazítsa a pengét a lemezek profiljához. Jelentős kopás esetén cserélje ki a lekaparópengét.

2000 munkaóra után: kenje meg a kardántengely támasztóját.

Évente: egy speciális zsíreltávolító anyaggal távolítsa el a tartályból a sárlerakódást.

Műszaki adatok

Serie DMD műszaki adatok 1
Serie DMD műszaki adatok 2

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This