Skim folyadékszűrő

felületi olaj leválasztására

esztergáláshoz

Skim olajszűrő

Mint az köztudott, a gépi megmunkálásban használt emulzió, illetve a mosógépekben használt folyadék nem keveredik a felszínére kerülő anyagokkal. Ezek jelentős méretű, 0.1-2mm vastag réteget képezhetnek a folyadék felszínén, megakadályozva, hogy a levegő érintkezésbe lépjen az emulzióval.

Ez lehetőséget ad a réteg alatti baktériumok megjelenésére, amelyek az emulzió romlásának és feloszlásának elindítói. Ezért elkerülhetetlen a folyadék felszínéről annak az olajból és szennyező közegből álló rétegnek az eltávolítása, amely elindítja a minőségromlást.

 

Karbantartás

A rendelkezésre álló számos kiegészítőnek köszönhetően a SKIM elhelyezhető a tartály szélén, a borításon, külön tokba zárva, vagy egy belső szerkezeten.
A rendkívül egyszerű felépítés behatárolja a szükséges karbantartást. A lekaparók kopásának figyelésével, és a szennyeződéseltávolító rendszeres időszakos tisztításával megőrizhető a SKIM tökéletes állapota.

 

Skim folyadékszűrő esztergáláshoz

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás - letölthető e-book

Működtetési mód

A lemez/szalag a folyadékba merítve, forgásának köszönhetően kiszorítja a szennyező anyagot, amely rátapad. A lemez/szalag forgás közben áthalad két gumiszéllel ellátott lekaparón, amelyek minden rátapadt anyagot leválasztanak, és ezeket a megfelelő rendszer eltávolítja. A SKIM rendelhető elektromos irányítóberendezéssel, amely lehetővé teszi a különböző munkaciklusok beállítását. Bizonyított, hogy a SKIM használatával hosszabb ideig megőrizhető a hűtőfolyadék minősége, a baktériumokkal megjelenő kellemetlen szagok kirekesztésével együtt.

Műszaki adatok

Skim műszaki adatok 1
Skim műszaki adatok 2

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This