QinTron hegesztőgép-család

Középpontban a QINEO QinTron hegesztőgép-család

Cloos QINEO QinTron NC: ipari, huzalelektródás, primerinverteres hegesztőáramforrás, levehető huzalelőtolóval

Megéri most tőlünk QinTron hegesztőgépet vásárolni, hiszen a Szimpózium alkalmából április végéig 2 hegesztő berendezés vásárlása esetén megajándékozzuk két éves időszakra szóló karbantartással 3 hegesztő berendezés vásárlása esetén pedig három éves időszakra szóló karbantartással a vásárolt gépekhez.

A QINEO QinTron gépcsalád tagjai huzalelektródás védőgázos (MIG/MAG) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás ívhegesztésre (MMA) bázikus, rutilos, cellulóz elektródákhoz, érintéses gyújtású, egyenáramú védőgázos volfrámelektródás ívhegesztésre (Lift-TIG DC) és szénelektródás gyökfaragásra is. Az áramforrások vékony, közepes, és vastag lemezekhez alkalmazhatók (kb. 1,5 – 20 mm). A gépet elsősorban kézi alkalmazásokhoz tervezték, de egyszerűbb automata és robotos alkalmazásokhoz is telepíthető, acél és ötvözetei, CrNi anyagok, alumínium és ötvözetei, réz alapú anyagok hegesztéséhez. A hegesztőgép VRD funkcióval van ellátva, ami az üresjárati feszültséget bevontelektródás hegesztés esetén biztonságos szintre csökkenti.

A gépcsalád áramforrásai három nagyságban állnak rendelkezésre: 400, 500 és 600 A-es maximális áramerősséggel. A mikroprocesszoros vezérlésű, primerinverteres áramforrású hegesztőgépeknél a hegesztési paraméterek fokozatmentesen állíthatóak. A modulrendszerűen kialakított gépcsalád egységei a felhasználó igénye szerinti kiépítést tesznek lehetővé, azaz az elvégzendő feladathoz szükséges részegységeket tartalmazza a hegesztésre kész berendezés. Így optimális kiépítésű hegesztőgép áll a felhasználó rendelkezésére. Nagyobb terhelés alkalmazásakor a hűtésre az áramforrás alá szerelhető vízhűtő egység használata javasolt, hűtés nélküli kialakítás esetén az áramforrás alá szerszámos-doboz építhető, ami a munkakábelek és egyéb eszközök tárolásán túl az áramforrást megemeli, így a kezelőpanelt kényelmes magasságba helyezi. A berendezés kerekekkel szerelt változatban, opcionálisan palacktartóval rendelhető.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This