Qineo QinTron impulzus funkcióval

Qineo QinTron impulzus funkcióval

Egy évvel ezelőtt a CLOOS bemutatta új inverteres hegesztőáramforrását a QinTron-t. A haigeri hegesztőspecialista most az új fogyóelektródás QinTron termékcsaládját ajánlja impulzus funkcióval.

Robosztus felépítés, tökéletes gyújtás, hegesztési karakterisztikák, kényelmes kezelőszervek és jó ár-érték arány a legfőbb jellemzői a QinTron-nak. Az új QinTron PULSE áramforrás 400, 500 és 600 amperes kategóriákban érhető el. A modern inverteres technológia óriási energiamegtakarítási potenciált kínál. A multifunkciós rendszer jól kombinálható így maximálisan kiszolgálja a felhasználói igényeket. Alkalmazható MIG/MAG, TIG (Liftstart), MMA üzemmódokban valamint gyökfaragásra.

Az új impulzusos QinTron már elérhető nagyteljesítményű RAPID WELD és VARI WELD hegesztési eljárás változatokkal is.

A RAPID WELD előnyöket biztosít ott, ahol nagy beolvadási mélységre és a biztonságos gyökbeolvadásra van szükség. A speciális vezérlés fókuszált, stabil ívet és magas ívnyomást generál. A speciális elektronikai paramétereknek köszönhetően pedig lehetőség van szabályozni a beolvadás profilját. A kisebb szögű varratelőkészítésnek köszönhetően a hozaganyag és a védőgáz mennyisége jelentősen csökkenthető.

A VARI WELD fő előnye az irányítható stabil és erős ív. Így a VARI WELD eljárással relatív gyors hegesztési sebesség érhető el mély beolvadással.

A hegesztési eljárás csomagot a DUO PULSE funkció egészíti ki, mely kiterjeszti az energiairányítás lehetőségét. A váltakozó „hideg-meleg” impulzusokkal a hegfürdő szabályozható és így módosítható a bevitt hő mennyisége a hegesztett munkarabban.

A QinTron moduláris felépítésével új perspektívákat nyit meg különböző alkalmazások esetén és maximális rugalmasságot biztosít, ezzel egyedi kiterjesztésekre és átalakításokra adva lehetőséget.

A szimpóziumon olyan partnereink tartottak előadást, akik élvonalbeli cégek, és tapasztalataik átadásával, eredményeik ismertetésével valamint újdonságokra való figyelemfelhívással járultak hozzá a szakmai gyarapodáshoz.

  1. Ha az EB ideje alatt karbantartási szerződést köt egy EURO 2016-os replika meccslabdát adunk ajándékba, továbbá az első évben ingyenesen validálunk.
  2. A Labdarúgó EB ideje alatt vásárolt akciós Cloos gépek mellé  (bemutató gépeink, új Qineo QinTron vagy QinTron Pulse) minden vásárlónk egy EURO 2016-os replika meccslabdát kap ajándékba és az első évben ingyenesen validálunk! Azok között a szerencsés vásárlók között pedig akik a vásárlásnál leadott tippjükkel eltalálják a Labdarúgó EB győztesét, a garantált ajándékon felül egy inverteres hegesztőgépet sorsolunk ki!
  3. Amennyiben a gépvásárlás mellett a gépekre/gépre karbantartási szerződést is köt, a két labda mellé szervízünk az érintésvédelmi vizsgálatot és a validálást az első évben díjmentesen végzi el.

A tájékoztatás nem teljes, kérem, hogy érdeklődjön a részletekről: sales@cloos.hu

QinTron nyereményjáték

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This