Részt vettünk a 27. Hegesztési Konferencián

Részt vettünk a 27. Hegesztési Konferencián

Részt vettünk a 27. HEGESZTÉSI KONFERENCIÁN, mely 2014. május 22-24. között a Gépipari Tudományos Egyesület, a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés, a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete, a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség és az Óbudai Egyetem partnerségével került megszervezésre.

A konferencia központi témája a hegesztett szerkezetek integritása volt, e jeles rendezvényen a Crown International Kft, mint szponzor volt jelen.

A Crown International Kft projekt managere, Steinbach Ágoston a Robotos hegesztés, mint a modern gyártósorok építőegységes automatikus elő- és utólagos minőségellenőrzéssel a hegesztett szerkezetek gyártásában témájáról tartott előadást.

Az előadásban a modern gyártósorokon megjelenő rugalmasan alkalmazható robottehnika lehetőségeiről és követelményeiről volt szó. A minőség fogalmának meghatározása után Steinbach Ágoston definiálta az ipar követelményeit. Ebben az összefüggésben a minőséget különösen gyártástechnológiai ipari jelentőségében vizsgálta. A minőségellenőrző egységek intergrálása egy klasszikus gyártósori felosztás alapján három kategóriába sorolható: „Gyártás előtt”, „Gyártás alatt” és „Gyártás után”. A minőségellenőrző egységek kiértékelése és a jelek feldolgozása egy kritikus aspektusa az automatizált berendezéseknek, melynek köszönhetően ezek robotberendezésekbe való integrációja különös szaktudást igényel. A befejezésben példát hozott néhány az iparban telepített minőségellenőrző rendszerrel felszerelt robotberendezésre.

Bővebb beszámolót a rendezvényről a maheg.hu oldalon olvashat.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This