Spare Matic a Cloos-tól

Spare Matic a Cloos-tól

Újdonság! Kopott pisztolyalkatrészek – gázterelők és áramátadók automatikus cseréje robotos hegesztésnél– termeléskiesés nélkül – CLOOS SPARE MATIC

A Carl Cloos Schweißtechnik GmbH új automatikus gázterelőt és áramátadó hüvelyt cserélő berendezése folyamatos hegesztést biztosít a pisztolyalkatrészek működőképességének biztosításával. Ezzel a robothegesztő berendezések személyi beavatkozás nélkül képesek folyamatos üzemben dolgozni. Amikor a hegesztőrobotnak új áramátadóra vagy gázterelőre van szüksége, működésbe jön az automata áramátadó- és gázterelő-cserélő. Biztonságosan eltávolítja a pisztoly kopott alkatrészeit és automatikusan újakra cseréli. Ehhez nem szükséges külső beavatkozás. Az integrált pisztolytisztító és bemérő optimális hegesztési eredményeket garantál rövidebb termelési idő alatt. Az átszerelési idő elmaradása és a csökkentett mellékidőknek köszönhetően a robotberendezés optimálisan kihasználható. A Spare Matic kompakt, moduláris kialakításának köszönhetően minden korábbi robotberendezésre felszerelhető.

A gyártó a pisztolyalkatrészeket automatikusan cserélő  berendezését a vevők speciális igényei szerint fejlesztette ki. Az ügyfelek megerősítették, hogy egy folyamatos, emberi beavatkozást nem igénylő üzemet szeretnének a gépeikkel. A CLOOS felismerte, hogy a trendek a teljesen automatizált rendszerek felé mozdulnak el.

A haigeri hegesztés-specialisták Know-how-ját a legkülönbözőbb szakmákból keresik. Az automatizált berendezéseket különböző ágazatokban, mint autóipar, gépgyártás, agráripar, stb alkalmazzák. A modern QINEO áramforrásokkal és QIROX robotokkal, pozícionálókkal és forgatókkal a CLOOS ezt a tudást egy kézből ajánlja.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This