Cloos - Estun: stratégiai terjeszkedés a fenntartható növekedés érdekében

Stratégiai terjeszkedés a fenntartható növekedés érdekében

A CLOOS egyesíti erőit az automatizálásban élen járó Estun Automation Co. Ltd.-vel

Az Estun Csoporttal a CLOOS megtalálta a tökéletes stratégiai partnert hegesztési és robotika kínálatának bővítéséhez, a CLOOS növekedését Kínában, a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő automatizálási piacán, valamint biztosítja a CLOOS vezető pozícióját minden kulcsfontosságú piacon, míg a CLOOS megvásárlásával az Estun Csoport arra törekszik, hogy a robotikában globális vezetővé váljon.

Sieghard Thomas, a CLOOS vezérigazgatója így nyilatkozott: “Az ügylet biztosítja és stabilizálja növekedési pályánkat. A robotika az elmúlt években számos ipari ágazatban tért nyert, amely egyre gyorsabb innovációkat, magasabb beruházási költségeket és rövidebb életciklusokat eredményezett. A digitalizáció új korszakával nézünk szembe. Ügyfeleink fenntartható gazdasági sikere mindig is a legfontosabb szempont volt és maradt.”

„Az Estun Csoport nagy szeretettel köszönti családjában a CLOOS tehetséges munkatársait és vezetőségét, akik ennek a hosszú ideje működő vállalkozásnak az építőkövei” – mondta Bob Wu, az Estun elnöke. „Ugyanazt az ügyfélközpontú hozzáállást képviseljük, mint a CLOOS, és úgy gondoljuk, hogy a közös munka dinamikusabban, gyorsabban lesz képes új, jövőbe mutató technológiákat és innovatív fejlesztéseket kidolgozni.”

 

Az Estun a CLOOS-t látja a hegesztési piramis tetején

“A CLOOS Schweißtechnik jövője nagyon közel áll a részvényesek és az egész Cloos család szívéhez” – hangsúlyozta Carl-Eberhard Cloos, a CLOOS Csoport tulajdonos-ügyvezetője. Az Estun és a CLOOS olyan családi vállalkozások, amelyek azonos értékrend alapján tűzik ki a termékminőséggel kapcsolatos céljaikat és elvárásaikat. Örülünk, hogy rátaláltunk egy ilyen innovatív partnerre, amellyel továbbra is töretlenül fejlődhetünk.”

A Carl Cloos Schweißtechnik vezetése továbbra is önállóan működik, Haiger a CLOOS Csoport központja marad. A jelenlegi vezetőség és a munkatársak, valamint a külföldi leányvállalatok, képviseletek is változatlanul tevékenykednek, a Cloos, Qirox, Qineo márkanevek is maradnak, folyamatosan továbbfejlesztve.

 

A CLOOS magyarországi képviseleteként bizakodva nézünk a prosperáló jövőképet biztosító lépésre, amely magyarországi ügyfeleink számára is előnyöket, megbízható, hosszútávú hátteret ad a digitalizáció, Ipar 4.0, kulcsrakész, intelligens gyártósorokban rejlő előnyök kihasználásával.

Az együttfejlesztés új, előretekintő technológiákat, gyorsabb innovatív megoldásokat hoz. A közös kutatás-fejlesztés projektek új terméksorozatokat kínálnak a jövőben.

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This