Szerviz

Szerviz szolgáltatás

A Cloos minden ipari robotját és hegesztő áramforrását nehéz körülmények közötti folyamatos működésre tervezték. A legjobb anyagokból készülnek, és hiba nélkül kerülnek leszállításra. Ha az intenzív igénybevétel miatti elhasználódás jelei mutatkoznak az üzemeltetésben, hozzáértő szervizünk a berendezések gyors és szakszerű javításával áll felhasználóink rendelkezésére. A Cloos által kiképzett szakembereinkkel garanciális és garancia időn túli javításokat végzünk.

 

szerviz

A megelőző karbantartással és a szükséges időszaki vizsgálatokkal az állásidők jó része bizonyíthatóan elkerülhető. Így az ipari robotok és hegesztő áramforrások állásideje minimálisra csökken. Ez növeli a hegesztő robot rendszerek és hegesztőgépek gazdaságos élettartamát és jövedelmezőségét.

Szervizünk márka függetlenül vállalja hegesztőgépek időszakos karbantartását, munkabiztonsági és érintésvédelmi ellenőrzését. Cloos berendezések esetén a hibás panelek kalibrációját is vállaljuk. Egyéb márkák esetében segítséget nyújtunk a gyártó szervizének.
A KEMPER és egyéb füstelszívók területén is nagy tapasztalattal rendelkeznek szakembereink, így ezek karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

 

Üzembe helyezés

A cégünktől vásárolt hegesztő berendezéseket üzembe helyezzük, és a kezelőket betanítjuk a berendezések kifogástalan használatára. A hegesztő robotok és füstelszívók telepítését is szakembereink végzik.

 

Termeléstámogatás

Igény esetén a hegesztési és gyártási folyamatok optimalizálásában segítjük ügyfeleinket robotos és kézi hegesztési területen egyaránt.

 

Bérprogramozás

Cégünk bérprogramozást is vállal tapasztalt robotprogramozó szakembereink segítségével Cloos hegesztőrobotokon.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 30 297 8730 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás - letölthető e-book

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This