Új CLOOS ívhegesztő robot a Dunaújvárosi Egyetemen

Új CLOOS ívhegesztő robot a Dunaújvárosi Egyetemen 

A Crown International Kft. és a FERROPAN-Építő Kft. konzorciuma együttműködik a Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken” című projektjében. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A kutatás-fejlesztés-innovációs projekt közvetlen célja egy olyan – elsősorban a járműiparban használt – bevonatos lemezekre alkalmazható robotos hegesztési technológia és az alkalmazást szavatoló prototípus kifejlesztése, mellyel jelentősen csökkenthető a lemezbevonat hegesztés során keletkező sérülések mértéke, ezáltal hozzájárulva a bevonatos lemezek ívhegesztési munkáinak idő- és költségráfordításának mérsékléséhez.

A projekt eredményei a terveknek megfelelően közvetlenül alkalmazhatók lesznek az autóiparban, az innovatív módszertan mind a hazai, mind a külföldi autógyárakban és a járműipari beszállítók érdeklődésére tarthat számot.

A 24 hónapos időtartamú fejlesztés során a vállalati együttműködésen túlmenően a projekt megvalósításában együttműködik a Dunaújvárosi Egyetem és a GATE Nonprofit Kft. is, a kutatóhelyek bevonásával a projekt közvetett célja az ágazat kutatási és ipari szereplői együttműködési képességének javítása, hozzájárulva azok innovációs- és versenyképességének javításához.

Egyik előadónk
Fogadópult
kötetlen beszélgetés 2
A tulajdonos beszéde

Tetszett a bejegyzés?

Akkor

  • ossza meg ismerőseivel az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével, és
  • iratkozzon fel levelezőlistánkra itt, hogy ne maradjon le a többiről sem.

Köszönjük!

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This