Vizsgálatok

Szervizünk márkafüggetlenül vállalja hegesztőgépek időszakos karbantartását, munkabiztonsági és érintésvédelmi ellenőrzését. Minden hegesztőgépre vállaljuk az éves validálási vizsgálat elvégzését is professzionális Cloos validáló berendezéssel, lézeres tachográffal és a mért eredmények kiértékelését végző szoftverrel.

 

Érintésvédelmi vizsgálat

A Szerviz az érintésvédelmi vizsgálat keretében elvégzi az előírt vizsgálatokat, mint például, hogy a hegesztőkészülék különböző részeinek megérintése nem jelent-e áramütés-veszélyt. A vizsgálatokat műszeres ellenőrzéssel is alátámasztja és dokumentálja. A hegesztőkészülék biztonságos állapotáról Érintésvédelmi Vizsgálati Jegyzőkönyvet állít ki.

 

Munkabiztonsági ellenőrzés

A Szerviz a munkabiztonsági ellenőrzés keretében elvégzi az előírt vizsgálatokat, mint például a hegesztőkészülék épségének vizsgálatát és a biztonsági funkciók működésének vizsgálatát. A hegesztőkészülék biztonságos állapotáról Munkabiztonsági Vizsgálati Bizonyítványt állít ki.

 

CLOOS All-in-one rendszerek
füstelszívás - letölthető e-book

Validálás

A hegesztett szerkezeteket gyártók minősítése (gyártók tanúsítása) előírja a gyártás során használt hegesztőberendezések paramétereinek beállítási pontosságát célzó vizsgálatokat és a berendezések érvényesítését (validálását) is.

A Szerviz a validálási vizsgálat keretében elvégzi az előírt vizsgálatokat. A vizsgálatokat műszeres ellenőrzéssel végzi és dokumentálja. A hegesztőberendezés validálásáról Érvényesítési (Validálási) Tanúsítást állít ki.

Minden vállalat, amely az EN 1090 vagy az ISO 9001/9002 szerint végzi a tevékenységét, évente köteles a hegesztőgépeit validálni.

A CLOOS CKG 600 az ipari hegesztőgépek kalibrálásához és validálásához minden szükséges követelményt teljesít.

i

Validálás ismertető

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 30 297 8730 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This