XI. CLOOS - ÓE Bánki Kar Szimpózium

ELHALASZTVA!

XI. CLOOS – ÓE Bánki Kar szimpózium

Tisztelt Látogató!

“Mint Önök előtt is ismert, 2020. március 4-én igazoltan Magyarországon is megjelent az új koronavírus, az azóta eltelt időszak hírei arról tanúskodtak, hogy elhúzódó járványra számíthatunk.

A Kormány 40/2020. (III. 11.) veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló Korm. rendelet az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A Crown International Kft. társadalmi felelősségének tudatában és mindnyájunk biztonsága érdekében a veszélyhelyzet csökkentése érdekében belső intézkedéseket érvényesítettünk, válságstábot hoztunk létre   – munkatársaink, partnereink, honfitársaink egészségének megóvását kiemelt fontossággal kezeljük.

Fentiek értelmében töröltük tavaszi rendezvényeinket, többek között a XI. CLOOS-ÓE Szimpóziumot is.”

A teljes közleményt itt találja.


Mint már az előző 10 évben megszokottá vált, idén sem maradhat el szakmai szimpóziumunk, melyre szeretettel várunk minden, a hegesztés és robotizálás iránt érdeklődőt.

Ez évben is érdekes témákkal, szakmai előadásokkal és robotos bemutatóval készülünk. A témák között szó lesz többek között például a lángtechnológiák hőciklusairól, munkavédelemről, egészségvédelemről, biztonságtechnikáról, megvalósult automatizálási projektekről, újdonságokról, és hagyományainkhoz híven előadást hallhatunk a német CLOOS szakemberétől. Alkalom nyílik szakmai eszmecserékre is, amire kiváló lehetőséget nyújtanak a kávészünetek és az ebédszünet, valamint a gyakorlati bemutató.

Várjuk az egyetemek IWS, IWT, IWE hallgatóit. Jó lehetőség ez a hegesztőmérnököknek is, hogy szakmai továbbképzésükhöz oly fontos kreditpontokkal gyarapodhassanak.

A helyszín ismét az Óbudai Egyetem Népszínház utcai Bánki Donát kara lesz 2020. április 8-án 9 órai kezdettel.

Hamarosan indítjuk a regisztrációt, kérjük jegyezze elő naptárában!

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This